2 MAHALLEYE 49 MİLYON 500 BİN TL’LİK YATIRIM Haber
04/07/2022

2 MAHALLEYE 49 MİLYON 500 BİN TL’LİK YATIRIM

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Haziran Ayı Meclis Toplantımızda Hacıoğlu ve Dilmen Mahallelerimiz için alt ve üstyapı müjdesinde bulunmuştuk. Çalışmalar başladı. SASKİ ile 30 Milyon TL’lik altyapı çalışmalarının ardından, 3 cadde ve 54 sokağımızı 19 Milyon 500 Bin TL değerinde tutacak olan üstyapı çalışmaları ile yenileyeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

ERENLER’DE RAMAZAN TAKVİMİ DOLU DOLU Haber
28/03/2022

ERENLER’DE RAMAZAN TAKVİMİ DOLU DOLU

Belediyesimiz Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri takvimi açıklandı. Başkanımız Fevzi Kılıç, gerçekleşecek etkinlikler ile Hayati İnanç, Ömer Tuğrul İnançer ve Necip Karakaya’nın Erenler’de vatandaşlar ile buluşacağını açıklarken, mahallelerde de çocuk etkinliklerinin gerçekleşeceğini ifade etti. Başkan Kılıç, tüm vatandaşları etkinliklere davet ettiğini belirtti.

ERENLER’DE İŞÇİ MEMNUN Haber
24/03/2022

ERENLER’DE İŞÇİ MEMNUN

Belediyemiz ve Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi, imzaları atılması ile sona erdi. Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Amacımız mesai arkadaşlarımızın en iyi koşullarda çalışmalarıydı. Bu kapsamda en düşük işçi ücretlerinde yüzde 60 gibi yüksek bir oranda artış sağladık. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte daha da güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürecek, milletimize hız kesmeden hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

107. YILDA DESTANIN YAZILDIĞI TOPRAKLARI GEZDİLER Haber
21/03/2022

107. YILDA DESTANIN YAZILDIĞI TOPRAKLARI GEZDİLER

Belediyemiz tarafından düzenlenen sosyal medya etkinliği sonucunda belirlenen katılımcıların ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen Canlı Performans Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerin katıldığı Çanakkale gezisi ile vatandaşlar rehberler eşliğinde tarihi Gelibolu Yarımadası'nı ziyaret etti.

“SİZLERİN HAYALLERİ GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYOR” Haber
09/03/2022

“SİZLERİN HAYALLERİ GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYOR”

Öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Kitaplara olan sevginizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin hayalleri ve fikirleri ülkemizin yarınlarına ışık tutuyor” dedi.

MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Haber
07/03/2022

MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

‘ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ADIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’ Haber
22/02/2022

‘ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ADIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’

‘Okul Sporlarını Güçlendirme Projesi’ kapsamında okullar için alınan spor malzemelerinin teslim töreninde konuşan Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Öğrencilerimize yönelik; eğitim, spor ve kültürel alanlarda yeni adımlar atmaya, kendilerini geliştirmeleri için elimizden gelen tüm imkanları sunmaya devam edeceğiz” dedi.

ERENLER’DE EMEK, EKONOMİYE; ÜRETİM, KAZANCA DÖNÜŞECEK Haber
09/02/2022

ERENLER’DE EMEK, EKONOMİYE; ÜRETİM, KAZANCA DÖNÜŞECEK

Belediyemiz ve firmalar ile gerçekleşen çalışmayla 110 kadın evde iş sahibi oldu. Evde iş imkanı sağlanan kadınlar ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Biliyoruz ki sizlerin dokunduğu her iş kıymetleniyor ve bereketleniyor. İnşallah firmaların ve sizlerin iş birliği ile emek, ekonomiye; üretim, kazanca dönüşecek” dedi.

1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği Duyuru
09/02/2022

1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği

1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği

ŞUBAT AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ   Haber
07/02/2022

ŞUBAT AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Şubat Ayı Meclisi Başkan Fevzi Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Kılıç, ilçede çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

2022 Şubat Ayı Meclis Gündemi Duyuru
03/02/2022

2022 Şubat Ayı Meclis Gündemi

2022 Şubat Ayı Meclis Gündemi

ERENLER’DE 2022 YILINDA DA YATIRIMLAR SÜRECEK Haber
25/01/2022

ERENLER’DE 2022 YILINDA DA YATIRIMLAR SÜRECEK

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “2021 yılı içerisinde 17 mahallemizde 27.000 ton asfalt, 12 mahallemizde ise 52,496 m² kilitli parke çalışmasıyla sokaklarımızı yeniledik. İlçemizde 2022 yılında da asfalt atağı hız kazanarak devam edecek” dedi.

BAŞKAN KILIÇ AK PARTİ ERENLER 70. ERENLER İLÇE DANIŞMA MECLİSİNDE 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ Haber
29/12/2021

BAŞKAN KILIÇ AK PARTİ ERENLER 70. ERENLER İLÇE DANIŞMA MECLİSİNDE 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

2021 yılının altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla yoğun geçtiğini belirten Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti 70. Erenler İlçe Danışma Meclisinde açıklamalarda bulundu. Yoğun Katılımın olduğu danışma meclisine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ve AK Parti İlçe Başkanı Erdal Köse katılım sağladı

ERENLER BELEDİYESİ İLETİŞİM MERKEZİ ERBİM’DEN ÜSTÜN BAŞARI Haber
27/12/2021

ERENLER BELEDİYESİ İLETİŞİM MERKEZİ ERBİM’DEN ÜSTÜN BAŞARI

Erenler Belediyesi İletişim Merkezi, kısa adıyla ERBİM, 2021 yılında toplam 13.381 vatandaş başvurusundan 13.323 tanesinin çözüme kavuşmasını sağladı. ERBİM’in başarısı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Fevzi Kılıç; ‘Göreve başlar başlamaz ilk adım olarak vatandaş ilişkileri yönetimi konusunda ERBİM birimini kurarak önemli bir adım attık. Yılsonu verilerine göre attığımız adımın önemini daha iyi anlamış olduk’ dedi

ERENLER BELEDİYESİ ERAKOM HİZMETİYLE FARK YARATIYOR Haber
20/12/2021

ERENLER BELEDİYESİ ERAKOM HİZMETİYLE FARK YARATIYOR

Erenler Belediyesi Aile Koruma Merkezi, kısa adıyla ERAKOM, 2021 yılında toplam 907 vatandaşa danışmanlık desteği verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Fevzi Kılıç; Bizler her anlamda vatandaşın yanında olmaya devam ediyoruz. Farklı bir hizmet olarak ERAKOM birimimiz, vatandaşımızın dertlerini dinleyerek onlara çare olmaya ve danışmanlık vermeye devam ediyor. dedi

BAŞKAN KILIÇ'TAN ÖGRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ Haber
24/11/2021

BAŞKAN KILIÇ'TAN ÖGRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

24 Kasim Ögretmenler Günü etkinlikleri kapsaminda, Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç ve Erenler Ilçe Milli Egitim Müdürü Ayhan Ersoy ilçedeki ögretmenleri okullarinda ziyaret ederek Ögretmenler Gününü kutladi. Günün anlam ve önemine deginen KILIÇ; "Ögretmenlik meslegi en kutsal mesleklerden biridir. Medeniyetimiz ilim yuvalarinin omzunda yani ögretmenlerimizin ellerinde yükselmektedir." dedi.

ERENLER DE KAPSAMLI GENÇLİK PROJESİ HAYATA GEÇİYOR Haber
09/11/2021

ERENLER DE KAPSAMLI GENÇLİK PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Erenler İlçesinde gençliğin daha sağlıklı yetişebilmesi için Erenler Kaymakamlığı, Erenler Belediyesi, Erenler Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

ERENLER DE KASIM AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ Haber
01/11/2021

ERENLER DE KASIM AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Erenler Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ın Başkanlığında gerçekleşti.

MUHTARLAR GÜNÜNDE ERENLER BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ KILIÇ MUHTARLARI AĞIRLADI Haber
19/10/2021

MUHTARLAR GÜNÜNDE ERENLER BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ KILIÇ MUHTARLARI AĞIRLADI

Muhtarlar Günü sebebiyle Erenler in 33 mahalle muhtarını ağırlayan Erenler Belediye Başkanı Fevzi KILIÇ, günün anlam ve önemine değinerek şunları kaydetti; Devlet bir vücut ise, muhtarlar bu vücudun sinir uçları gibidir. Vatandaşla ilk temas ettiğimiz yerlerden biri olan muhtarlıklarımız, devletimizin önemli temsiliyet makmalarından biridir.

EKİM AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ Haber
04/10/2021

EKİM AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Belediyemiz Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç ın Başkanlığında gerçekleşti.