“TÜM GÜCÜMÜZ VE GAYRETİMİZ İLE ERENLER’İMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

04/04/2022

Belediyemiz Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşti. Gündem dışı konuşmalar ile başlayan meclis toplantısı Başkan Kılıç’ın konuşması ile devam ederken, 10 gündem maddesinin karara bağlanması ile son buldu. Gündem dışı konuşmalar kısmında söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Sezer Şengöz, “Vefatının 25. senesinde değerli devlet adamı, Milliyetçi Hareket Partimizin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'i rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 33 MAHALLEYE HİZMET

Meclis toplantısında konuşan Başkan Fevzi Kılıç, “Halkımıza hizmet uğrana çıktığımız yolda 3. yılımızı geride bırakıyoruz. Geriye dönüp baktığımızda 33 mahallemizi birbirinden ayırmadan ihtiyaç ve talepler doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kısaca değerlendirecek olursak önceliğimizi ilçemizin alt-üst yapı ve doğalgaz sorunlarına verdik ve ciddi mesafede yol alarak çalışmalarımızı sürdürdük” dedi.

 3 YILDA NİCE ÇALIŞMALAR

Çalışmalar hakkında kısaca bilgi veren Başkan Kılıç, “Geride kalan 3 yıllık süreçte yenilenen caddeler, sokaklar, Erenler’in ilk Kapalı Pazar Yeri, doğalgazı olmayan mahallelere doğalgaz çalışmaları, yeni çocuk parkları, mahalle içlerine otoparklar, kentsel dönüşüm sürecinde önemli ilerlemeler, kültürel ve sosyal 10’larca etkinlik gerçekleşti. Allah’ın izniyle görev sürecimiz boyunca tüm gücümüz ve gayretimiz ile Erenler’imize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.  

SALGIN GÜNLERİ

Başkan Kılıç, “3 yıllık süreçte baktığımız zaman dünyayı sarsan Covid-19 salgını ve beraberinde yaşanan pandemi süreci yaşadık. Ekiplerimiz özveri ile çalışmalarını sürdürdü. Bu süreçte Kültür ve Sosyal, Temiz İşleri ve Zabıta Müdürlüklerimiz saat ve zaman farkı gözetmeden ‘Erenler’de kimse yalnız değil’ anlayışı ve şuuru ile çalışmalarını gerçekleştirerek, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadılar” ifadelerini kullandı.

 ERENLER’DE BU RAMAZAN ÇOK FARKLI

Başkan Kılıç, “Bu yıl Nisan Ayı ile başlayan Mübarek Ramazan Ayı’nı kapsayan birbirinden güzel Kültür, Sanat ve Çocuk Şenlikleri düzenledik. Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle programlarımız vatandaşlarımızın yoğun katılımı ve çocuklarımızın eşsiz mutluluğu ve sevinciyle başladı. Tüm vatandaşlarımızı programlarımıza bekliyoruz. İnşallah Ramazan Ayı içerisinde çok değerli yazar ve sanatçılarımızı Erenler’imizde vatandaşlarımız ile ağırlayacağız” dedi.

 KAPALI PAZAR YERİ BAYRAM SONRASI

Yapımı 100 gün gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanan Erenler’in ilk Kapalı Pazar Yeri hakkında da bilgi veren Başkan Kılıç, “Noter huzurunda gerçekleşen kurada pazar esnafımızın tezgah açacağı yerleri belirledik. Esnafımızın Ramazan ayında alışma sorunu gibi durumlarla karşılaşmaması için kendilerine Ramazan ayı sonuna kadar süre verdik. İnşallah Ramazan Bayramı sonrasında Çarşamba Pazarı’nın sebze ve meyve kısmı Kapalı Pazar Yerinde hizmet vermeye başlayacak” dedi.  

 10 MADDE KARARA BAĞLANDI

Başkan Kılıç’ın konuşmalarının ardından Meclis Toplantısı Gündem Maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile devam etti. Maddeler kapsamında 2021 Yılı Denetim Komisyon Raporu, 2021 Yılı Faaliyet Raporu, Disiplin yönetmenlikleri okunarak kabul edildi. Meclis toplantısı Encümen Üyelerinin, İmar Komisyonunun ve Plan ve Bütçe Komisyonunun seçilmesinin ardından tamamlandı.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler