OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

02/01/2023

Belediyemiz 2023 yılının ilk meclis toplantısı Başkanımız Fevzi Kılıç başkanlığında gerçekleşti. Gündem dışı konuşmalar ile başlayan Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Başkanımız Fevzi Kılıç’ın konuşması ile devam etti. Toplantı devamında 15 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanmasının ile tamamlandı.

‘DEVAM EDECEĞİZ’

Gündem dışı konuşmalar kısmında Milliyetçi Hareket Partisi grubu adına söz alan Meclis Üyesi Ahmet Öztürk Hacıeyüpoğlu, “2022 yılı geride kaldı. İlçemiz genelinde yıl içerisinde güzel çalışmalar gerçekleşti. İnşallah 2023 yılı içerisinde de çalışmalarımıza daha güzel bir şekilde devam edecek ve Erenler’i daha güzel bir ilçe haline getireceğiz” dedi. 

İLK MECLİS

Toplantıda konuşan Başkan Fevzi Kılıç, “2022 yılını geride bıraktık. İnşallah 2023 yılında da alt ve üstyapı, kültür ve sanat, sosyal projeler, eğitim ve birçok alanda çalışmalarımıza gerek belediyemiz gerek ilçemizdeki kurumlarımız ile birlikte devam edeceğiz. 2023 yılının milletimize ve tüm insanlığa huzur ve refah getirmesi temenni ediyorum” dedi.

2022 HİZMET İLE GEÇTİ

Başkan Kılıç, “2022 yılında her mahallemize dokunan çalışmalar gerçekleştirdik. Bu kapsamda bir taraftan cadde ve sokaklarımızı alt ve üstyapısıyla yenilerken bir taraftan da kültürel, sosyal ve birçok konuda ekip arkadaşlarımız ile çalışmalarımızı sürdürdük” dedi. Başkan Kılıç’ın konuşmasının ardından toplantı 15 gündem maddesinin karara bağlanması ile tamamlandı.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler