ERENLER’DE ÖĞRENCİLER ÇOK ŞANSLI

20/01/2023

Erenler’de öğrencilere yönelik çalışmalar devam ediyor. Erenler’de eğitim gören 7-13 yaş grubu ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik basketbol, voleybol, taekwondo, judo, güreş, jimnastik, masa tenisi, hentbol, atletizm, badminton, bocce, dart dallarının malzemeleri düzenlenen program ile okullara teslim edildi. Hediyeleri Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç ve Kaymakam Günhan Yazar teslim etti. Düzenlenen programda projenin paydaşları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy ve Erenler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Çelikten de hazır bulundu.

HAYIRLI OLSUN

Programda konuşan Başkanımız Fevzi Kılıç, “Öğrencilerimizin derslerinden kalan zamanlarını spor, kültür ve sanat faaliyetleri ile değerlendirmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Spor ve kültür üzerine düzenlenen kurslarımızı her yıl daha iyi şartlara taşımak için çalışıyoruz. İnşallah bu vesile ile öğrencilerimiz kaliteli zaman geçirmek ile birlikte yeteneklerini de görebilecek. Öğrenci kardeşlerimiz için hayırlı olsun” dedi.

‘HEM ÖĞRENECEK, HEM EĞLENECEKLER’

Kaymakam Günhan Yazar ise, “Öğrencilerimizin okullarında derslerinden harici zamanlarda spora, kültüre ve sanata yönelmeleri için projelerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda açılacak birbirinden güzel spor, kültür ve sanat kursları ile öğrencilerimiz hem eğlenecek hem de öğrenecek. Hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler