ERENLER’DE KARNE HEYACANI

20/01/2023

Başkanımız Fevzi Kılıç, Akşemsettin İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Karne törenine Başkan Fevzi Kılıç’ın yanı sıra Kaymakam Günhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy ve muhtarlar katıldı. Başkan Kılıç, öğrencilerin karnelerini takdim ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

TEBRİK ETTİ

Öğrencilerin karnelerini takdim eden Başkanımız Fevzi Kılıç, “Kıymetli evlatlarımız, her birinizi gönülden tebrik ediyorum. İnşallah tatil döneminizi istifade ile geçirecek ve ikinci döneme daha heyecanlı bir şekilde devam edeceksiniz. Rabbim başarılarınızı daim eylesin inşallah” dedi.

KARNELER ÇOK GÜZEL

Kaymakam Günhan Yazar ise, “Kıymetli çocuklar, karneleri aldınız. Maşallah karneler çok güzel. Bu başarının devam etmesi içi daha çok çalışacaksınız. Her birinizi ve sizleri yetiştiren ailelerinizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.