ERENLER’DE DEPREM BÖLGESİ İÇİN MALZEME TEMİNİ DEVAM EDİYOR

07/02/2023

Erenler Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilin etkilendiği deprem bölgesine yönelik çalışmalar sürüyor. Erenler Yücel Ballık Ortaokulunda toplanan kıyafet ve gıda malzemeleri başta olmak üzere bir ihtiyaç malzemesi araçlar doldukça yola çıkarılıyor.

‘ACIYI YÜREĞİMİZDE HİSSSEDİYORUZ’

Erenler ilçe sakinlerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç, “Acımız çok büyük. Depremi yaşayan, bilen bir şehir olarak Kahramanmaraş başta olmak üzere depremden etkilenen tüm kardeşlerimizin, büyüklerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Depremin gerçekleştiği andan itibaren arayarak ve mesaj atarak yardımlarını ilk andan itibaren ulaştırmanın mücadelesini veren Erenlerli hemşehrilerimize gönülden saygılarımı sunuyorum” dedi.

‘DUALARIMIZ VATANDAŞLARIMIZLA’

Başkan Kılıç, “Şehrimizi birçok noktasında destek için yardımlar sürerken Kaymakamlık ve belediyemiz ekipleri Erenler Yücel Ballık Ortaokulu’nda siz kıymetli vatandaşlarımızın emanetlerini toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda araçlarımız doldukça yola çıkmaya devam edecek. Rabbim depremden etkilenen vatandaşlarımızın yardımcısı olsun. Dualarımız kardeşlerimizle” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberler

Erenler Belediyesi Güncel Haberler

Tüm Haberler