BAŞKANIMIZ ŞENGÜL’DEN ÇAYBAŞIYENİKÖY ZİYARETİ

18/07/2023

Belediye Başkanımız Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Yıldız ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Çaybaşıyeniköy Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

ZİYARET

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Şengül, “İlçe Başkanımız Erdal Köse ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile Çaybaşıyeniköy Mahallemizde muhtarımız ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.”

HAYIRLI OLSUN

Şengül, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte mahallemizde çevre düzenlemeleri kapsamında çalışmalarımıza kısa zaman içerisinde başlıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında tretuvar alanını genişletecek ve yürüyüş yollarını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.