BAŞKAN YUSUF ZİYA YILMAZ’DAN ERENLER’E ZİYARET

21/08/2023

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’ü ziyaret etti. Belediye hizmet binasında gerçekleşen ziyaretin ardından heyet, yakın zamanda vefat eden merhum Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı kabri başında anarak duada bulundu. Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Yılmaz’a tüm başkanlarımıza ve milletvekillerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARET

Gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz’a Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk, Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Sakarya Milletvekilleri Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse ve İlçe Belediye Başkanları eşlik etti.