ERENELER'DE DİŞ HASTANESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

30/07/2021

Küpçüler mahallemizde yapilmasi planlanan Dis Hastanesi, Belediyemiz ile Il Saglik Müdürlügü arasinda imzalanan protokolle resmiyet kazandi. Küpçüler Mahallesinde Kentsel Dönüsüm 2. Etap 144 Konut (Nehir Konaklari) karsisinda yer alan ve mülkiyeti  belediyemize ait 20 dönümlük parsel, Dis Hastanesi yapilmasi amaciyla Il Saglik Müdürlügü’ne tahsis edilmisti. 30.07.2021 tarihinde Cuma günü imzalanan protokol kapsaminda Dis Hastanesi’nin yapilmasi için önemli bir adim atilmis oldu.

Konuyla ilgili açiklama yapan Belediye Baskanimiz Fevzi KILIÇ; “Ilçemize yatirimlar kazandirmaya devam ediyoruz. Sakarya’nin merkezinde ve sehrin girisi konumundaki ilçemize her türlü donanimi kazandirmak için sürekli arastirmalar ve planlamalar yapiyoruz. Yaptigimiz planlamalar sonucunda Dis Hastanesinin, Küpçülerde mülkiyeti bize ait olan ve Il Saglik Müdürlügü’ne tahsis edilen 20 dönümlük alanda yapilmasi için çalismalarimizi baslattik. Ve bugün itibariyle Il Saglik Müdürlügümüz ile imzaladigimiz protokolle artik Dis Hastanemiz resmiyet kazanmis oldu. Çabalarindan ve çalismalarindan dolayi Il Saglik Müdürümüz Prof. Dr. Aziz ÖGÜTLÜ’ye de ayrica tesekkür ediyorum.” dedi. Açiklamalarina devam eden  Baskan KILIÇ ayrica sunlari kaydetti; “Erenler’e hizmet etme yolunda askla ve sevkle çalismaya, ‘Millette hizmet Hakk’a hizmettir.’ düsturuyla devam edecegiz. Dis Hastanesi’nin Erenler halkina hayirli olmasini diliyorum”