BAŞKAN ŞENGÜL ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

14/07/2023

Belediye Başkanımız Rahmi Şengül, Başkan Yardımcıları Serkan Cerrahoğlu ve Bekir Yıldız ve Özel Kalem Müdürü Muharrem İşler ile birlikte Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Başkan Şengül, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz’u ve Erkan Kandemir’i, Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar’ı, Çiğdem Erdoğan Atabek’i, Ali İnci’yi, Ertuğrul Kocacık’ı ve Murat Kaya’yı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran’ı ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı makamlarında ziyaret etti.

TEŞEKKÜR

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Başkanımız Rahmi Şengül, “Başkentimizde başkanlarımızı, milletvekillerimizi ve bakan yardımcımızı ziyaret ettik. Öncelikle misafirperverliklerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor, yoğun çalışma programlarında kolaylıklar diliyorum. Her biri ayrı ayrı önemli görevlerde çalışmalarını sürdürüyor. Destek, iyi dilek ve temennilerinden dolayı da kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.